الزمان
قومي المرأة بأسيوط يدعم التمكين الاقتصادي بورشة خياطة للسيدات نائب محافظ مطروح يشهد انطلاق ورشة “الخطر السيبراني” بالتعاون مع الجهاز القومي لتنظيم الاتصالات إيران ترد على مقترح أمريكي لبدء محادثات سلام تفضي لإنهاء الحرب منتخب مصر للكونغ فو يغادر إلى الصين للمشاركة في كأس العالم للساندا محافظ سوهاج يقود حملة لتنفيذ 10 قرارات إزالة تعديات بمركز المنشأة استعدادا لموسم الصيف.. محافظ بورسعيد يتفقد أعمال تطوير شاطئ بورفؤاد الأهلي يرفض الحلول المحلية للمحترفين في الموسم الجديد فابريجاس يكتب التاريخ مع كومو: لسنا إنتر أو ميلان أو يوفنتوس وصول 14 إسبانيا تم إجلاؤهم من السفينة الموبوءة بفيروس هانتا إلى مدريد القيادة المركزية الأمريكية: تحويل مسار 61 سفينة تجارية ضمن محاصرة إيران وزير الأوقاف يبحث مع مديري المديريات تطوير العمل الدعوي والإداري وزيرة الإسكان تشدد على الالتزام بالجدول الزمني لتسليم وحدات العلمين الجديدة للحاجزين
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرإلهام شرشر

توك شو

أسامة كمال يوضح جملة السيسي لكامل الوزير «هو أحنا في الجيش بنتحايل على حد؟»

أسامة كمال
أسامة كمال

حلل الإعلامي اسامة كمال مقدم برنامج مساء DMC، جملة الرئيس السيسي للفريق كامل الوزير وزير النقل وهي "يا كامل.. هو إحنا فى الجيش بنتحايل على حد؟ دى جملة الرئيس فى يوم الشهيد للمهندس كامل الوزير، اللى رد بالتحية العسكرية مش بالكلام".

وقال كمال عبر فضائية DMC، اليوم الثلاثاء، "جملة الرئيس حقيقية ولازم تكون متطبقة في كل الوزارات والهيئات، والموضوع مش اختياري، انت هتعمل كذا، يبقى هتعمل كذا، وهتعمله زي الفل، الانضباط مدرسة القوات المسلحة، لكن مافيش حاجة بتقول القوات المسلحة فقط".

وتابع "علوم الإدارة كلها بتقول الكل ينفذ اللي وراه أو يروح، ويروح دي في الدولة اللي مش موجودة عندنا، اللي ما ينفذش مايروحش، لأ، يتحاكم كمان.. هو معنى انضباط الجيش يبقى سبهللة القطاع المدني؟".

وأشار كمال إلى أن تكريم المقاتل كامل الوزير من قائده الأعلى على الملأ وقدام الكاميرات على الهواء مباشرة، ظهر فيه تقدير كبير لشخص وآداء ضابط بذل كل جهده فى خدمة بلده، والتكريم كان بداية لمرحلة جديدة فى مسئولية أكبر، برجالة مش من مدرسة العسكرية، في موقع عجز محترفين كتير يفكوا طلاسمه".

موضوعات متعلقة

click here click here click here nawy nawy nawy