الزمان
هيئة التأمينات: صرف مصاريف جنازة صاحب المعاش (3 أشهر) خلال 72 ساعة الأرصاد تحذر: أمطار رعدية متوقعة خلال الساعات المقبلة وتحذيرات للسفر في بعض المناطق جامعة القاهرة تتقدم 5 مراتب عالميًا وتحتل المرتبة 182 بين الجامعات الأكثر دولية لعام 2026 ترامب يدرس إنهاء الحملة العسكرية على إيران رغم استمرار إغلاق مضيق هرمز ميناء دمياط يطلق خدمة ترانزيت جديدة لنقل الشحنات المبردة والجافة من أوروبا إلى الخليج وثائق تكشف تواصل إيلون ماسك وزوكربيرج قبل عرض شراء OpenAI في 2025 الأهلي يرفع عرضه لتجديد عقد حسين الشحات إلى 20 مليون جنيه سنويًا الخارجية الفلسطينية تدين قانون ”إعدام الأسرى” الإسرائيلي: تصعيد خطير وانتهاك للقانون الدولي 16 ألف كذبة و3 أطراف غير تقليدية.. أديب يحذر: التنبؤ بسير الحرب مستحيل أزمات داخل الملاجئ الإسرائيلية مع تصاعد المواجهات مع إيران أسعار الكهرباء 2026: الحكومة تؤكد عدم وجود زيادات حالية ونظام الشرائح يحدد الفاتورة إسرائيل تواجه معركة قانونية ضد ”إعدام الأسرى” الفلسطينيين وسط مخاوف دولية
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرإلهام شرشر

أخبار

عارضة الأزياء المصرية تكشف تفاصيل تحرش عمرو وردة بها.. وتحرر محضر ضده

كشفت الموديل المصرية، ميريهان، عن مفاجآة في تطورات اتهامها للاعب المنتخب الوطني، عمرو وردة ، بالتحرش الجنسي عبر حسابها على موقع تداول الصور والفيديو "إنستجرام".

وقالت ميريهان، إنها تقدمت ببلاغ ضد لاعب المنتخب المصري، عمرو وردة، في قسم الجرائم الإلكترونية في شرطة دبي، لافتةً إلى أنها في انتظار استكمال التحقيق.

وأضافت ميريهان: "أنا عندي الشركة بتاعتي ليها فروع في الإمارات وماليزيا.. الشركة بتاعتي أنا بعمل لها ماركتينج للشركة، والفلورز لازم يكونوا من المكان اللي الفلورز برخص التراب، الموضوع مش صعب يعني".

وعلقت ميريهان على السخرية من صورها قائلة: "رأيكم ميفرقش معايا في حاجة.. أنا مشهورة والشركات العالمية بتيجي تدفعلي فلوس عشان أتعاقد معاهم على إعلانات، فالفصيل ده مش فارق معايا وموضوع الأكونتات بتاعت الفيس اللي بتتكلم باسمي، أنا ماليس أكونتات على الفيس هو الانستجرام وتوتير بنفس اسم الانستجرام، ومش غلط إني أقول لا لواحد بيهني وأو بيشتمني، وأنا مبقبلش الإهانة وعمري ما هقبل الإهانة".


وتابعت ميريهان: "وعن خراب المنتخب، كل بني آدم بيتحمل نتيجة أفعاله.. حياتي ماشية وشغلي شغال ومأثرش عليا خالص الموضوع، المتحدث باسم المنتخب اللي اتكلم وقال الموضوع حقيقي بشكره، وهي الطريقة اللي المفروض الناس تتكلم بيها.. والشتايم البذيئة بالنسبة ليا تحرش معنديش حاجة أخبيها، يعني اللي يروحوا يجيبوا صور ليا وينشروها هما مش جابوها من الشرطة الفيدرالية، دي على الأكونت بتاعي اللي هو عام منذ إنشائه، ورأي الناس مش هيهز رأيي في نفسي".

وكانت ميريهان قد قالت في مقطع فيديو مصور لها: "أول حاجة، اللي حصل واللي ناس لازم تفهمه إني عايشة برة مصر، بقالي كتير جدًا، ومعوماتي عن الكرة صفر في مصر، معرفش أي حاجة.. ممكن أخر حدود معلوماتي بيبو وبشير.. كنت منزلة ستوري على انستجرام، وبعد 3 دقايق أو أربعة، لقيت 5 أو 6 شافوا الأستوري، وكلهم عليهم العلامة الزرقاء اللي هي بتاعت شخصية عامة أو معروف، فقولت أشوف مين دول.. وكانوا مجهولين بالنسبة ليا".

click here click here click here nawy nawy nawy