الزمان
أحمد جمال ورنا سماحة وشاهيناز وإسلام شيندي يحيون خطوبة شقيق الإعلامية يارا أحمد انجاز جديد لجامعة طنطا في التصنيفات الدولية ..احتلال المركز السابع محليا من ٢١ جامعة مصرية مصنفة في(CWUR) رئيس جامعة أسوان يتابع أعمال تطوير المساحات الخضراء داخل الحرم الجامعي محافظ الغربية يوجه بحلول هندسية متكاملة بشارع الجلاء لمنع تجمعات الأمطار وحماية المرافق مشاهد من ندوة الفن التشكيلي والعلوم الإنسانية.. آفاق جديدة بالأعلي للثقافة لأول مرة في تاريخها.. جامعة المنيا تطلق مسابقة quot;الطالب والطالبة المثاليةquot; للطلاب الوافدين جامعة أسوان توضح حقيقة انقطاع الكهرباء بالحرم الجامعي فجرًا ومعالجته قبل موعد الامتحانات بعد فيديو الدعاء على المقابر.. لما جبريل: مش لازم كل الناس اللي بتتجوز تخلف لليوم الثاني على التوالي.. معدات الغربية تواصل إزالة التراكمات التاريخية بالمحطة الوسيطة بـ«مشال» في بسيون حملات مكثفة بشوارع الاسكندرية لازالة القمامة من الشوارع الأخضر يتراجع.. آخر تحديث لأسعار الدولار في البنوك منتصف اليوم آخر تحديث لـ سعر الذهب في الصاغة.. اعرف بكام في منتصف اليوم؟
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرإلهام شرشر

فن

سهير جودة: الراجل يعاني من ازدواجيه هذه Hحبها وهذه اتزوجها

قالت الإعلامية سهير جودة، إن هناك جمل كلاسيكية من الرجال يستخدمونها بهدف الهروب من الارتباط، مثل جملة «أنتي تستاهلي حد احسن مني»، مشيرة أن البنات بدأوا في استخدام تلك الجملة مع الرجال ولكن بطرق مختلفة.

وأضافت سهير في برنامج «الستات» التي تقدمه عبر فضائية «النهار»، قائلة: «البنت لما بتقول للراجل انت زي اخويا او انت صاحبي بيبقى الكلام من قلبها، لأنها بتكون صادقة في مشاعرها، واللي بترتبط باكتر من شخص في وقت واحد دي عايزة طبيب نفسي».


وتابعت سهير ان هناك بنات تستغل حب الولد لها ويحدث العكس ايضا، قائلة«لازم البنت يبقى عندها من الرحمة والانسانية تجاه الولد، وكمان لازم نربي الولد أنه لا يستبيح مشاعر البنات لأننا بنعاني من ازدواجية الرجل دي احبها ودي اتجوزها».


وأشارت سهير جودة: «البنت اللي تحب راجل وتثق فيه وبعدين يدوس على مشاعرها فهي تستاهل، لأنها أحبت واحد بالشخصية دي، والراجل الطيب عملة نادرة دلوقتي بس مبيبقاش جذاب للبنت».
https://fb.watch/fUc2KMUBM5/

click here click here click here nawy nawy nawy