الزمان
تحالف الطريق الديمقراطي يعلن مرشحيه لرئاسة ووكالة مجلس النواب وزير الاتصالات: سنوفر 75 ألف وظيفة خلال 3 سنوات.. واختبارات مبادرة الرواد الرقميون ليست للرفض وزير الاتصالات: نستهدف زيادة الصادرات الرقمية لـ9 مليارات دولار بحلول 2028 فرار عائلات فلسطينية من قرى في غور الأردن بسبب عنف المستوطنين تايمز أوف إسرائيل: الغارات الإسرائيلية استهدفت 7 مواقع لحزب الله في جنوب لبنان مسئولون أمريكيون: 4 خيارات على طاولة ترامب للتعامل مع إيران بعد تجديد أمريكا تحذير السفر.. فنزويلا: البلاد تنعم بالسلام كوبا تتهم أمريكا بالتصرف بطريقة إجرامية بعد تهديد ترامب صلاح وماني.. صراع الأرقام يشعل قمة مصر والسنغال بأمم أفريقيا رسالة رئيس اتحاد كوت ديفوار بعد توديع أمم أفريقيا ضد منتخب مصر أحمد موسى يطالب بالثأر الكروي من السنغال: خرجونا من كأس العالم وخدوا مننا أمم إفريقيا.. التالتة بتاعتنا الهجرة الدولية: 570 نازحا من كادوقلي بولاية جنوب كردفان السودانية
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرإلهام شرشر

فن

دنيا المصري لـ يارا أحمد: نظرة المجتمع لـ المطلقات اتغيرت.. وهما من أكتر الستات الناجحين وشايلين عن الرجالة

أوضحت الفنانة دنيا المصري، أن نظرة المجتمع لـ المرأة المطلقة تغيرت عن ذي قبل، مؤكدة أن السيدة المطلقة من أكثر السيدات اللاتي حققن نجاحًا على المستوى العملي، بجانب حديثها عن ابنتها وزوجها.

وقالت دنيا المصري، خلال حوارها مع الإعلامية يارا أحمد، في برنامج نجمك مع يارا، المذاع عبر شاشة قناة “هي”: نظرة المجتمع دلوقتي للست المطلقة اتغيرت، وفي ستات كتير مطلقات بشتغلوا ومحققين نجاح، الست دلوقتي تقدر تعمل كل حاجة، والراجل من غير الست ولا حاجة والست من غير الراجل ولا حاجة، الاتنين لازم يكملوا بعض لو في تفاهم، ولكن الست المطلقة تقدر تعمل كل حاجة وهما من أكتر الستات الناجحة.

وتابعت: الستات كلها ضاغطة نفسها حتى أنا، ودي طبيعة الحياة الدنيا دلوقتي صعبة جدًا ومطلوب منك تعملي كل حاجة لولادك وجوزك وتشتغلي وتنجحي، الست شايلة كتير أوي لو جيتي حسبتي الحاجات اللي الست بتعملها هتطلع أكتر من اللي الراجل بيعمله وناجحة فيها.

وعن علاقتها بـ ابنتها، فعلقت دنيا المصري: علاقتي بـ بنتي علاقة غريبة جدًا، أنا عايشة وبنجح علشان هي في حياتي، عايزة أنجح وأطلع بشكل كويس علشان حياة فريدة، هي بنتي وأختي وصاحبتي وربنا يخليها ليا، أنا بعرف أوفق بين الشغل وبنتي لأن هي مالهاش ذنب هي كل حاجة في حياتي.

كما كشفت دنيا المصري، عن رأيها في دخول ابنتها مجال الفن: أنا معنديش مشكلة أنها تطلع ممثلة ولكن تركز في حياتها الأول، بعد كده تختار اللي هي عايزاه دفن، وطبعًا عندها ميول للفن، وهي فنانة وبترسم حلو أوي.

أما عن سبب عدم ظهورها مع زوجها بـ استمرار بمواقع السوشيال ميديا، فعلقت دنيا المصري: هو مبيحبش يبقى متواجد كتير ومبحبيش السوشيال ميديا، بس هو ماشاء الله عليه مونتير شاطر.

كما تحدثت دنيا المصري، عن مشاركتها في مسلسل بيت الرفاعي بطولة الفنان أمير كرارة، في رمضان 2024، قائلة: شخصيتي في مسلسل بيت الرفاعي، استفزتني جدًا لأنها عكسي تمامًا، واتبسطت جدًا بالشغل مع أستاذ أحمد نادر جلال هو مريح في الشغل أوي، وأستاذ أمير كرارة طبعًا الكواليس بتاعته حلوة جدًا.

يذكر أن برنامج نجمك مع يارا يعرض يوم أربعاء من كل أسبوع وإعادة يوم الخميس في الساعة 1 بعد منتصف الليل، والبرنامج من إعداد مروة محمد ورانيا عبد اللطيف، على شاشة قناة هي.

https://youtu.be/uqf3l9uU-6M?si=PXIUGj58fXBs_AH_

click here click here click here nawy nawy nawy