الزمان
الأهلي يحسم موقفه من استمرار محمد الشناوي ويغلق باب الرحيل بشكل نهائي استفادة مصرية مرتقبة.. المهندس كريم سالم يتابع أحدث حلول تجديد المصاعد بمعرض الصين الدولي البعثة الطبية المصرية للحج تطمئن الأهالي: جاهزية كاملة لخدمة الحجاج في المشاعر المقدسة التموين تطرح الطماطم بـ30 جنيهًا للكيلو وتوفر لحومًا بأسعار مخفضة استعدادًا لعيد الأضحى امتحانات عملية متميزة بجامعة… وتطبيقات معملية تعزز مهارات الطلاب إجازة رسمية 6 أيام للقطاع الخاص بمناسبة عيد الأضحى.. و«العمل» توضح ضوابط التشغيل مواعيد قطارات القاهرة ودمياط والمنصورة اليوم.. تعرف على جدول الرحلات في الاتجاهين محافظ الجيزة يضع ضوابط صارمة لشوادر بيع الماشية استعدادًا لعيد الأضحى وزير الإنتاج الحربي يوجه بالتوسع في الشراكات الصناعية وتوطين التكنولوجيا الحديثة أسعار الفراخ اليوم.. البيضاء تبدأ من 70 جنيهًا للمستهلك والبلدي تسجل 105 جنيهات مفاجأة في عيار 21 .. تراجع سعر الجنيه الذهب في مصر مع انخفاض المعدن عالميًا وضغوط الدولار الأرصاد تحذر من أمطار رعدية ورياح قوية على السواحل الشمالية والوجه البحري
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرإلهام شرشر

فن

تامر عاشور يعلق على صورته مع طفلة السرطان: ”عمري ماتريقت على حد”

رد الفنان تامر عاشور على الانتقادات التى طالته واسيئ فهمها بعد نشر في بوست سابق صورة له مع طفلة مصابة بالسرطان وهو يعطيها برتقالة وكان قد علق عليها: "خديها أنت أنا صايم يافاطرة.. بحبك".


وكتب" عاشور"، على صفحته الرسمية بموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك:" صباح الخير - انا طول حياتي ومشواري عمري ما اتريقت على حد سليم علشان اتريق على مريض حاش لله- واللي اخد كلامي تريقة على مريض نفوسهم ضعيفة وهم اللي مرضى بيفرقوا بين المريض والشخص الطبيعي.


وتابع: "لو نزلت صورتي مع أي طفل " اللي هو غير مُكلف بالصيام " وقولتله بأي طريقة،"متشربش مياه قدامي يا فاطر " أو "خد دي يا فاطر انا صايم "،حد هيتكلم ؟ مستحيل علشان طفل طبيعي،لكن المريض لاااااا منهزرش معاه زي الطبيعي علشان هو مريض ونفضل نقوله مريض مريض مريض ونحسسه بمرضه من تعامولاتنا ".


واستكمل عاشور:"المرض الحقيقي هو التفرقه بين اطفالنا اللي بصحه جيده ربنا يديهم كل الصحه واطفالنا اللي ربنا اختارهم للمرض،المرض الحقيقي هو ان فكره " المعايره " جاتلك قبل ١٠٠ فكره تانيه ممكن تجيلك من جمال البنت وضحكها وبهجه الصوره وللأسف شوفت كمان حاجه غريبه جدا، ناس كتير قوي محسوبين على "هامش هامش هامش المجال الفني " عمرهم ما شافو مني حاجه وحشه غير اني مباديهمش مواعيد لاقيتلهم تعليقات كأنهم ما صدقوا لاقولي غلطه وانصحهم "العمر بيجري حاولو تعملو حاجه لنفسكم أولى".


وأنهى تعليقه كاتبا:"البنت اللي في الصوره فضلت ف حضني طول تصوير الإعلان وبحبها جدا جدا ومتفقين انا وهي على حاجات كتير قوي قوي هنعملها".

click here click here click here nawy nawy nawy