الزمان
وزير الزراعة يلتقي نائب وزير الزراعة والغابات التركي لبحث التعاون وتعزيز الاستثمار المشترك بين البلدين محافظ مطروح يتفقد سيارتين لتموين غاز السيارات... ويوجه بالإسراع في تحويل محطات الوقود للعمل بالغاز استجابةً لشكاوى الأهالي.. تحرير 25 محضرًا خلال حملات رقابية على مخابز أبو زهرة والسيد عبد المطلب والجلاء بطنطا وقطور أسعار الفضة في مصر اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026.. والجرام النقي يسجل هذا الرقم أسعار الأسماك اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026.. الجمبري بكام أسعار الفاكهة اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026 في الأسواق.. الموز بكام أسعار السجائر اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026 بعد الزيادة.. القائمة الكاملة سعر كرتونة البيض في بورصة الدواجن وللمستهلك اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026 لو مسافر السعودية... سعر الريال السعودي اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026 في البنوك سعر الدولار اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026 في البنوك.. تحديث لحظي سعر اليورو اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026 في البنوك.. تحديث لحظي سعر الجنيه الإسترليني اليوم الإثنين 10 أغسطس 2026 أمام الجنيه المصري| تحديث لحظي
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرإلهام شرشر

فن

تامر عاشور يعلق على صورته مع طفلة السرطان: ”عمري ماتريقت على حد”

رد الفنان تامر عاشور على الانتقادات التى طالته واسيئ فهمها بعد نشر في بوست سابق صورة له مع طفلة مصابة بالسرطان وهو يعطيها برتقالة وكان قد علق عليها: "خديها أنت أنا صايم يافاطرة.. بحبك".


وكتب" عاشور"، على صفحته الرسمية بموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك:" صباح الخير - انا طول حياتي ومشواري عمري ما اتريقت على حد سليم علشان اتريق على مريض حاش لله- واللي اخد كلامي تريقة على مريض نفوسهم ضعيفة وهم اللي مرضى بيفرقوا بين المريض والشخص الطبيعي.


وتابع: "لو نزلت صورتي مع أي طفل " اللي هو غير مُكلف بالصيام " وقولتله بأي طريقة،"متشربش مياه قدامي يا فاطر " أو "خد دي يا فاطر انا صايم "،حد هيتكلم ؟ مستحيل علشان طفل طبيعي،لكن المريض لاااااا منهزرش معاه زي الطبيعي علشان هو مريض ونفضل نقوله مريض مريض مريض ونحسسه بمرضه من تعامولاتنا ".


واستكمل عاشور:"المرض الحقيقي هو التفرقه بين اطفالنا اللي بصحه جيده ربنا يديهم كل الصحه واطفالنا اللي ربنا اختارهم للمرض،المرض الحقيقي هو ان فكره " المعايره " جاتلك قبل ١٠٠ فكره تانيه ممكن تجيلك من جمال البنت وضحكها وبهجه الصوره وللأسف شوفت كمان حاجه غريبه جدا، ناس كتير قوي محسوبين على "هامش هامش هامش المجال الفني " عمرهم ما شافو مني حاجه وحشه غير اني مباديهمش مواعيد لاقيتلهم تعليقات كأنهم ما صدقوا لاقولي غلطه وانصحهم "العمر بيجري حاولو تعملو حاجه لنفسكم أولى".


وأنهى تعليقه كاتبا:"البنت اللي في الصوره فضلت ف حضني طول تصوير الإعلان وبحبها جدا جدا ومتفقين انا وهي على حاجات كتير قوي قوي هنعملها".

click here click here click here nawy nawy nawy