الزمان
كامل الوزير يقطع زيارته لتركيا ويعلن خطة لضبط منظومة النقل بعد حادث المنوفية والدة جندي أسير بغزة تدعو نتنياهو لإبرام صفقة تبادل مع حماس: كفى سياسة وزير الخارجية: نكثف جهودنا لسرعة التوصل لاتفاق لوقف إطلاق النار لحقن دماء الفلسطينيين الأحد.. نتنياهو يعقد جلسة أمنية لبحث الوضع في غزة فلسطين تدعو لتدخل دولي لحل أزمة تكدس الشيكل في بنوكها وزيرة خارجية النمسا: مصر أهم شريك لبلادنا في المنطقة نائب قرية حادث المنوفية: لدينا طرق عظيمة وفاخرة تتحاكى بها الأجيال.. مشكلتنا في الرقابة والردع إیران: تشكيل فريق عمل قانوني لملاحقة عدوان أمريكا وإسرائيل في المحافل الدولية وزير الخارجية يجري مشاورات سياسية مع نظيرته النمساوية النيابة العامة تأمر بحبس المتهم المتسبب في حادث الطريق الإقليمي بالمنوفية تنسيقية شباب الأحزاب والسياسيين تنعى ضحايا حادث الطريق الدائري الإقليمي بالمنوفية محافظ كفر الشيخ يعتمد التنسيق العام للمرحلة الثانوية العامة للعام الدراسي 2025/2026
رئيس مجلس الإدارة ورئيس التحريرإلهام شرشر

فن

المخرجة إيناس الدغيدي: حجيت مرتين وعملت 30 عمرة والإحساس كان في المرة الأولى بس

علقت المخرجة إيناس الدغيدي على علاقتها مع ربنا وتصريحاتها الدينية المثيرة للجدل قائلة: "عندي أفكار معينة عن ربنا، قلت قبل كده العلاقة بيني وبين ربنا اللي بتاخدها الناس باستهزاء، الناس واخدة جرأتي اني متكلمش عن ربنا عشان الحتة الدينية، وعلاقتي قوية جدًا بربنا، وكل يوم بشكر ربنا رغم اني مش متدينة وعندي جملة خدتها من علم الطاقة، انا بدرس طاقة اونلاين والجملة هي، اللهم اني احبك فاحببني فيك أكثر ياالله، الجملة دي ممكن اعيط فيها، بقولها طول مانا سايقة لوحدي لاني بحب اسوق، بحس اني في علاقة بيني وبين ربنا، عشان كل اللي بيتقال عليا".

وقالت المخرجة إيناس الدغيدي، خلال استضافتها ببرنامج "أسرار" مع الإعلامية أميرة بدر المذاع على قناة النهار: "مبسمعش شيوخ، ولو سمعت مبديلوش أي اهتمام، ووالدي طول حياتنا كان بيكلمنا في الدين، وكان رجل متفتح ومن طفولتي بتعلم دين، حجيت مرتين وبتاع 30 عمرة، اول مرة رحت حسيت بحاجة غريبة لكن بعد كده بتبقى طقوس اكتر من احساس، ومدعيتش عشان كنت بعيط، وطلبت الشهره والفلوس والمجد، وعمري ماندمت على اي حاجة صرحت بيها ومش ندمانة على أي فعل، بما فيهم الأفعال اللي مش كويسة في نظر الناس، الخطأ والصواب بنتعلمه، ومش ندمانة على تصريح الحجاب، ووالدتي ماتت 80 سنه ومش محجبة ومش معناه انها مش كويسة، والدين متدين جدًا وكنا نلبس ميني جيب، وانا في الحج رحت بشعري واول مانزلت هناك اتحجبت و مكنتش طايقة، مبهتمش اشوف فرض ولا لاء المهم انا عايزة ولا لاء، وعملت الخط بتاع الحجاب ده في فيلم امرأة واحدة لا تكفي".
برنامج "أسرار" تقدمه الإعلامية أميرة بدر على شاشة النهار يومياً خلال شهر رمضان، في الساعة التاسعة والنصف مساءً، تستضيف من خلاله عدد من نجوم الفن والرياضة والسياسة في مصر.

https://fb.watch/reMZNpfLXG/

click here click here click here nawy nawy nawy